Вход | Регистрация

"Етър" подписа с още един холандски играч

Днес тимът сключи договори с Патрик Самба и Сам де Меестер

"Етър" подписа с още един холандски играч
Снимка: Север.бг

Днес ФК "Етър" привлече към отбора си холандския нападател Патрик Самба. Той е роден е на 1 септември 1982 г. в столицата на Конго Киншаса, но е холандски поданик. Висок е 180 см.

Заедно с футболиста Сам де Меестер е игралв във "Фейенорд", където са играли заедно. Съвсем млад отива в Англия, където играе за вторите отбори на "Брадфорд" и "Нотингам Форест" в трета дивизия. После е играл в холандския Kozakken Boys, във висшата лига на Финландия в тима на VPS Vaasa, както и във втора лига с Tornion Pallo-47 и английския полупрофесионален Stafford Rangers, който играе в Northern Premier League Premier Division, а за последно е бил в аматьорския белгийски JS Habay, където е бил помолен да помогне да се спаси отборът от изпадане.

Днес освен холандският нападател, тригодишен договор с виолетовите подписа и Сам де Меестер. Очаква се халфът Сам де Меестер да бъде включен в групата още за съботното гостуване на "виолетовите" в Несебър. Там дебют с представителния тим на "Етър" ще направи и защитникът Александър Томаш.

 



Източник: ПФК "Етър 1924"
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар