Вход | Регистрация

„Черно море” няма да играе на „Тича” този сезон

„Черно море” няма да играе на „Тича” този сезон

"Черно море” няма да играе срещу "ЦСКА” на "Тича” в първия си домакински мач от новата година в първа професионална лига. "Моряците” няма да играят на "Тича” и до края на сезона, научи Дарик.

Въпреки, че продължават ремонтните работи по реконструкцията на спортното съоръжение,  предстои още много работа. Мачтите и осветителните тела са поръчани, но дори и да бъдат поставени в срок и "Тича” да светне през февруари, се очертава много работа по полагането на дренажна поливна система и подмяната на тревното покритие. Това изисква много време, което на всичко отгоре трябва и да е благоприятно. Ще бъде необходим и известен период  тревата да прихване. Затова няма да се избързва и "Черно море” ще продължи да играе домакинските си мачове на стадиона в Каварна до края на настоящия сезон. Първото домакинство на "Тича” ще бъде на старта на следващия сезон.

Междувременно днес на "Тича” започна изкопът на третата дупка за поредната колона за осветлението. Успоредно бе разбит бетонът  встрани от сектора да администрацията на клуба, за да може да мине багерът и утре и там да започне четвъртият изкоп.

Чешкият вратар  Войтех  Шром минава днес медицински прегледи. Ако резултатите от  тях бъдат добри, то утре той ще подпише договор и ще стане официалното второ попълнение на "Черно море” след  Борислав Балджийски. На "Тича” търсят да привлекат още един полузащитник,  защитник и ако се отвори възможност нападател.

източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар