Вход | Регистрация

„Черно море“ ще търси победата срещу „Левски“ днес

„Черно море“ ще търси победата срещу „Левски“ днес

"Черно море" излиза срещу "Левски"  днес в мач от 5-ия кръг на плейофите в първата шестица на Първа Професионална лига. Мачът е с начален час 17:30 и ще се играе в Каварна. Варненци ще търсят успеха в този двубой, за да запазят четвъртата позиция, на която се намират в момента. "Моряците" са с актив от 46 точки, с точка повече от петия "Дунав" който гостува на "ЦСКА" днес. "Левски" се намират на 3-о място с 56 точки, колкото има и вторият "ЦСКА".


Наставникът на "Черно море" Георги Иванов няма да разчита на наказания Тодор Паланков и на централния защитник Траянов, с когото варненци се разделят в края на сезона. 


Треньорът на "сините" Николай Митов не взе в групата четирима футболисти, чиито договори изтичат. Става въпрос за Срджан Лукин, Георги Костадинов, Де Ноойер и Антонио Аниете. Контузени са Веселин Минев и Боян Йоргачевич, а наказан Роман Прохазка. 


Ангел Ангелов получи наряд за този мач. Негови асистенти ще бъдат Мартин Маргаритов и Дениз Соколов. Станимир Илков е четвърти рефер, а Георги Давидов и Георги Гинчев са допълнителни асистент съдии. Съдийски наблюдател на мача е Мартин Богдев. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар