Вход | Регистрация

Горнооряховските акробати получиха подарък от кмета

Теодор Великова спечели бронз, а Виктория Станева се представи успешно на Световното по спортна акробатика

Подаръци и поздравления от кмета на Горна Оряховица получиха акробатите Теодор Великов и Виктория Станева за успешното си представяне на световното в САЩ. Инж. Добромир Добрев прие днес двамата национали, придружени от личния си треньор и председател на горнооряховския клуб СКА ”Локомотив” Здравко Великов.

Теодор спечели бронзов медал на приключилото преди няколко дни световно първенство, където участва като част от националната четворка заедно с Денис Андреев, Исус Маринов, Елвис Величков. Женската тройка, с горнооряховчанката Виктория Станева в състава си, зае 13-то място при конкуренция на отбори от 31 държави.

Двамата спортни акробати, възпитаници на горнооряховския клуб "Локомотив", получиха икони от кмета с пожеланието да ги закрилят в предстоящите им състезания. Теодор и Виктория от своя страна подариха на инж. Добрев символична паричка и грамота за своите участия. Община Горна Оряховица прояви отношение към спортните успехи на своите съграждани и се ангажира с част от разходите по пътуването на двамата акробати до САЩ.

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Община Горна Оряховица
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар