Вход | Регистрация

За осма поредна година: Антоанета Бонева е спортист № 1 на Търговище

За осма поредна година: Антоанета Бонева е спортист № 1 на Търговище

За осма поредна година състезателката по спортна стрелба на СК "Светкавица" Антоанета Бонева получи приза за Спортист на годината в община Търговище. На специална церемония статуетката й беше връчена от кмета на града д-р Дарин Димитров.
Десетте най-добри спортисти на Търговищко бяха отличени в анкета сред спортни деятели и журналисти.
Челната тройка при индивидуалното класиране допълниха Мирослава Минчева - спортна стрелба и Ивана Петрова - вдигане на тежести.
Отборът по тенис на маса "Пътинженерингстрой" оглави класацията при тимовете. Втори е баскетболният клуб "Светкавица" (момичета до 14 г.) с треньор Мирела Тодорова, а трети - баскетболният клуб "Светкавица" (мъже, аматьори), с треньор Георги Иванов.
По време на церемонията по награждаването кметът Димитров поздрави треньорите и състезателите и потвърди новината за осигурените 850 000 лева за ремонт на спортната зала в града.
За да поздравят отличилите се спортисти, тук бяха още депутатът д-р Венка Стоянова, областният управител Светлин Бонев, управници, общински съветници, представители на Българската федерация по баскетбол и регионалния представител на Министерството на младежта и спорта.

Източник:dariknews.bg/

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар