Вход | Регистрация

Избират „Футболист на сезон 2016/17“ в „Лудогорец“

Избират „Футболист на сезон 2016/17“ в „Лудогорец“

Стартира анкета за определяне на "Футболист на сезон 2016/17 г. в "Лудогорец". Допитването се провежда онлайн на страницата на Обединени фен клубове "Лудогорец".


Категориите са четири, като в една има и представител на друг футболен отбор. Защитникът Венцислав Керчев е от школата "Лудогорец", но през този сезон играе под наем в "Локомотив"-Горна Оряховица. Номиниран е в категорията "Най-прогресиращ юноша на "Лудогорец".

Конкуренти са му: Александър Василев, който през есенния полусезон също бе под наем, но в "Берое"; капитанът на националния отбор до 19 години Даниел Наумов; защитникът Преслав Петров; юношеският национал до 19 години Ивайло Климентов.

Втората категория в анкетата е "Най-всеотдаен футболист". Номинациите също са пет: капитанът Светослав Дяков, Марселиньо, Йордан Минев, Козмин Моци и вратарят Владислав Стоянов.
В категорията "Най-добър играч на сезона" са номинирани всички футболисти, играли в отбора през отминалия сезон, всички наставници на мъжкия и юношеските формации пък са в категорията за "Най-добър треньор".

Системата отчита само едно гласуване от IP-адрес – уточниха организаторите. Срокът за гласуване е до 15 май, победителите ще бъдат обявени на церемонията по връчване на шестата шампионска титла на "Лудогорец", най-вероятно на 20 май.
Може да гласувате ето тук.
 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар