Вход | Регистрация

Кметът на Русе: "Мачът утре е исторически"

Кметът на Русе: "Мачът утре е исторически"

25 години по-късно се сбъдва една дългоочаквана мечта на всички нас – да бъдем домакини на футболен мач в първа лига на един модерен градски стадион.

Това заяви кметът на Русе Пламен Стоилов по повод утрешния първи мач на "Дунав" на собствен терен с "Локомотив" Пловдив.

Той отправи покана към всички да се присъединят в 16:30 часа, когато започва празничната програма преди мача. Ще участват Общински духов оркестър и мажоретен състав "Екстрийм" към Общински младежки дом Русе. Кметът допълни, че за събитието са взети строги мерки за сигурност, а органите на реда ще бъдат безкомпромисни към нарушителите. "Апелирам феновете да докажат защо "Дунав" е велик отбор, като покажат европейско поведение". Стадионът ще отвори врати за посетителите още в 15:30 ч., а към момента са продадени над 6 000 билета.

Предстои със собствени средства Община Русе да изгради и обнови ВИП-ложа и козирки, осигурявайки по-добри условия в секторите на стадиона, като наесен той ще се сдобие с още по-добра визия. Русенският градоначалник увери, че ежегодно от общинския бюджет ще се предвиждат около 400 000 лв. за модернизация на съоръжението. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар