Вход | Регистрация

Михаил Венков до последно под въпрос за мача Славия-Черно море

Михаил Венков до последно под въпрос за мача Славия-Черно море

Левият краен бранител на "Черно море" Михаил Венков ще бъде до последно под въпрос за предстоящото гостуване на варненци срещу "Славия" в неделя. Той се подготвя на облекчен режим. Припомняме, че Венков получи травма още в началото на подготовката и пропусна важното домакинство срещу "ЦСКА". Индивидуални занимания постепенно започна и претърпелият операция от апендицит Пламен Николов, който със сигурност пропуска гостуването на "Славия". След изтърпяно наказание на линия за двубоя е Дани Георгиев.
Мачът между "Славия" и "Черно море" е в неделя в 12:30.
За главен рефер е назначен Никола Попов. Асистенти на Попов ще бъдат Веселин Добриянов и Георги Пламенов Тодоров, а допълнителни рефери са назначени Георги Димитров и Неделчо Гаджалов. Четвърти съдия на двубоя ве Борислав Колев, а съдийски наблюдател БФС назначи Евгени Георгиев.

Двата най-стари отбора в България ще се срещнат за 109-ти път в 10 годишната история на сблъсъка на ниво Първа лига, припомня официалният сайт на клуба. До този момент "моряците" имат 36 успех, 30 пъти мачовете са завършвали наравно, а "белите" имат 42 победи, а головата разлика е 114;139 в полза на "Славия". Двубоите в София общо са 53 до този момент, като "Черно море" си е тръгвал с успех от кв. "Овча купел" 10 пъти, 13 мача са завършвали наравно при голова разлика 50:97 в полза на "Славия". В последните години варненци обаче имат голямо надмощие над противника. Вече 9 срещи те не познават вкуса на загубата от "белите", като в тези двубои "Черно море" 6 победи при голова разлика 14:5. Още по впечатляващото, че "моряците" са постигнали половината от успехите си именно в "Овча купел".

изтояник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар