Вход | Регистрация

Промяна в организацията на движение заради "Рали България"

Промяна в организацията на движение заради "Рали България"

От 17 ч. до 21 ч. днес и утре - от 13 ч. до 17 ч., ще бъде ограничено движението по пътя "Златни пясъци” – Варна заради провеждането на автомобилното състезание Рали "България-2017", участък Аладжа манастир. Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут по улиците в местността Ален мак, по общинския път Варна – "Златни пясъци” и отново се включва в първокласния път I-9 при 88-ми километър.

В неделя - от 12:40 до 17:00 часа, ще се преустанови движението на автомобили от светофара на входа на "Златни пясъци" до Т – образното кръстовище с път VAR 1083 и по път VAR 1083 от Т – образното кръстовище с път I-9  до "Аладжа манастир" и квартал "Виница". Затворен за движение от 13:20ч. до 16:00ч. ще бъде бул. "Васил Левски" - в отсечката от кръстовището с бул. "Осми Приморски полк" до пътен възел с бул. "Васил Левски" и ж.к. "Бриз".

Необходимо е шофьорите да спазват поставената сигнализация и указанията на контролните органи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар