Вход | Регистрация

Първа загуба за "Етър" в контролите

Новият отбор на "Етър" отнесе първа загуба в контролите от футболистите на "Раковски".

До момента тимът имаше само победи, без допуснат гол в мрежата си, но вчера паднаха с 2:0 от домакина си в "Б" група "Раковски".

На срещата присъстваха председателят на Управителния съвет на великотърновския клуб Александър Нанков, общинският съветник Николай Илчев и бившият старши-треньор на търновския футболен отбор "Етър 1924".

Домакините владееха топката в началото на полувремето, но без да застрашават сериозно вратаря на виолетовите Венци Димитров.

Първият гол бе отбелязан в 20-ата минута след грешка на великотърновските футболисти. Цветан Павлов проби по фланга и след рикошет в крака на Ванков резултатът беше открит в полза на "Раковски".

Етърци имаха шансове за попадение в атака, но не успяха да реализират гол в противниковата врата. Добра възможност се откри през 33-ата минута, когато защитник на домакините подаде грешно топката на Кадер Расимов в наказателното поле, но слабият му удар успя да спечели само корнер.

След почивката треньорите направиха множество смени, като в играта се включиха предимно млади момчета. За "Етър" се впуснаха Стоян Марков, Светослав Караиванов, Бисер Стоянов, Стамен Тасев, Алиш Хаджимустафа и Николай Иванов.

Иванов имаше възможността да отбележи гол за тима си след грешка на бранител, но нямаше късмет.

В 75-ата минута Лъчезар Ангелов подаде на Иван Спасов, който с удар от въздуха покачи резултата на 2:0 за "Раковски".

"Имахме своите възможности. На смятам, че по-добре стана така, защото друг резултат на фона на показаното щеше да е заблуда за футболистите, не за мен. Продължавам да налагам младите и смятам, че това е пътят, защото такава е и тенденцията в българския футбол”, добави треньорът Сашо Ангелов след края на срещата.

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: Велико Търново Спорт
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар