Вход | Регистрация

Софийски отбор се изправя срещу търновския „Етър 1924“

Софийски отбор се изправя срещу търновския „Етър 1924“
sport-vt.com

Юношите старша възраст на "Етър 1924" ще се изправят срещу столичния "Оскар ЕЛ" в баража за влизане в елитната U19 група. Решението беше взето след теглене на жребий от Българския фубтолен съюз. "Виолетовите" към момента са неоспоримият шампион на Северозападна България без нито една загуба досега. След победата си срещу Монтана с 3:1 "Етър 1924" придоби право за участие в плейофите, където четирите първенци от зоните ще се борят за две места сред елита.

Двата баража ще се играят на неутрален терен, като стадионите и градовете още не са определени.

Отборът на Велико Търново ще се изправи срещу противника си "Оскар ЕЛ" на 12 юни от 18:00 ч. Има вероятност обаче срещата да бъде отложена за по-късна дата, тъй като съперникът е на силен турнир в Скопие с участието на отбори от Македония, България, Албания и Косово.

Дали "виолетовите" ще участват в баража още не е напълно сигурно. До клуба е изпратено писмо от БФС, с което в срок от 6 дни отборът на "Етър 1924" трябва да изпратят официално потвърждение, че разполагат с необходимата база и финансов ресурс, за да участват в първенството. Ако тези условия не бъдат изпълнени, БФС няма да ги допусне до участие в баража.

<< Sever.bg във Facebook >>



http://sport-vt.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар