Вход | Регистрация

Триумфът с Шестата!

Триумфът с Шестата!

Лудогорец няма спирка! Шампионът на България спечели шестата си поредна титла на България още в началото на месеца, а сега беше време за купон. Празненството започна веднага след мача с ЦСКА.
Резултатът в този двубой беше равен - 1:1. С него се сложи точка и на серията от победи на "орлите" на собствен терен над този съперник в родния елит. Но едва ли някой обръща внимание на това в "зеления" лагер.
И причината е, че там сега цари еуфория. Еуфория от титлата, която мнозина от ръководните фактори в клуба определиха за най-сладката заради изморителния сезон във всички турнири.
Затова сега лудогорци се отдадоха на селфита, прегръдки, заливане с шампанско. А кулминацията беше, когато капитанът Светослав Дяков вдигна трофея високо над главата си и всички се събраха около него да куфеят. За да получат медалите си и купата, по-голямата част от футболистите излязоха на терена с децата си, най-малкият шампион бе 5-месечното момченце на Клаудиу Кешеру.
Празника си мъжкият отбор сподели с възпитаниците на Детско-юношеската школа. Три от нейните формации получиха купите от шампионатите си на полувремето - У17, У14 и У13. Тогава бяха обявени и най-добрите сред тях: най-добър вратар - Мартин Петков; най-добър защитник - Алекс Луканов; най-добър полузащитник - Ерол Дост; най-добър нападател - Владислав Найденов; най-полезен състезател - Георги Стоянов; най-перспективен - Доминик Янков. За най-добър отбор бе обявен У17, като призът на на наставника им Радослав Комитов връчи националният селекционер Петър Хубчев.  

Празникът започна с демонстративен мач между отбор от музикални и телевизионни звезди и треньори и ветерани от "Лудогорец". Той завърши с почетно равенство 2:2, като сред голмайсторите бяха Миро от "Биг Брадър", селекционерът на ДЮШ Валентин Здравков, наставникът на Б-отбора на "Лудогорец" Ради Здравков.  След този мач фен фракцията "Грийн Лейдис" и Обединени футболни фенове обявиха победителите в онлайн анкета за най-добрите футболисти на сезона.Най-проспериращ юноша е Александър Василев, най-всеотдаен футболист е Светослав Дяков, голмайстор е Клаудиу Кешеру, най-добър треньор - Георги Дерменджиев, наградата на ОФК е за Натанаел, най-добър футболист е Марселиньо, следван от Вандерсон и Владислав Стоянов.  

В музикалната програма участваха: Рафи, Спенс, Лео и Играта, Петя Алекса и Монти, както и възпитаниците на Центъра за работа с деца в Разград Никола Николов, Васил Петров и Крисия Тодорова, която изпълни Химна на "Лудогорец". Песен изпълни и една от фенките на тима - Небие Хасанова. 

По време на целия мач валя кротък или интензивен дъжд, с последния съдийски сигнал той спря. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар