Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

Бият дядо за телевизор и ръчен часовник

Бият дядо за телевизор и ръчен часовник Снимка: sxc.hu

Двама млади социопати разбили катинара на входната врата в къщата на 79-годишен дядо от село Лепица (община Червен бряг) и нахлули в дома му. Можем само да си представим колко сащисан е бил горкият собственик, още повече, че случката се развила след полунощ, но това изобщо не впечатлило наглеците, които му хвърлили един хубав бой, за да са сигурни, че няма да се съпротивлява.

Както обикновено в такива случаи плячката на бабаитите била достойна за съжаление - ръчен часовник и стар телевизор. Сутринта на деня след инцидента съседка на дядото отишла в полицията в Червен бряг и подала сигнал за престъплението.

Благодарение на съвестната гражданска постъпка на жената органите на реда реагирали бързо и скоро заловили извършителите - 21-годишни местни жители. Както може би вече сте се досетили, ако четете рубриката ни редовно разбира се, и двамата са "добри" познайници на полицията, като основно са задържани за кражби и грабежи.

Откраднатите вещи са открити в дома на единия от апашите. Прокуратурата вече работи по случая. Надяваме се "системата" да намери начин да озапти подобни нехранимайковци. Нали в крайна сметка това е смисълът на съществуването й? Защо да плащаме данъци, ако във всеки един момент някой може да влезе в къщата на дядо ни, да го пребие и да изнесе каквото му хареса?

________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар