Вход | Регистрация

Ловеч избра своите малки Мис и Мистър

Повече от 20 деца участваха в 4 възрастови групи

Ловеч избра своите малки Мис и Мистър
Интерсаунд България

Осмото издание на конкурса Малка Мис и Мистър Ловеч, превърна сцената в кв. Вароша, в подножието на старинната крепост Хисаря в царство на малките принцове и принцеси. Най-смелите , талантливи и красиви деца на гр. Ловеч създадоха един динамичен, емоционален, зашеметяващ тричасов спектакъл, похвалиха се организаторите за Север.бг.

Мартин Желев – проспериращият млад режисьор - Creativ Manager в Агенция Интерсаунд, създател на благотворителната инициатива "Живот без граници", която тръгна преди две години от Ловеч , пристигна специално за реализацията на конкурса Малка Мис и Малък Мистър Ловеч.

Тук е дебютното представяне на новаторските идеи на режисьора и изцяло новата визия на конкурса в национален мащаб – динамика, преливане на сценичните жанрове в конкурсната програма.

Участниците преминаха двудневна подготовка по сценично поведение и хореография и изнесоха едно представление, което докосна сърцата на публиката, сълзи от щастие искряха в очите на всички присъстващи.

Над 20 участници в четири възрастови групи изпълниха сцената със своята детска жизнерадост . В първи тур се представиха с роклички с цветовете на българския трибагреник , специално създадени за конкурса.

За пръв път в конкурса беше включен и тур на талантите, а най-ярките изпълнители бяха класирани за участие във Фестивала НОВИ ЗВЕЗДИ - Иваела Костова, Симона Вълчева, Велислава Иванова, Даяна Илиева.

В трети тур дефилираха с бални рокли и официални костюми като истински принцове и принцеси.

В конкурсната програма се включиха и Балет Ралица, ФФ Елит , Rock smile, Вокална група Пееща дъга, Брейк формация Electric style и прогресиращия рапър Just Fly придадоха на програмата неповторим тинейджърски дух.

Към конкурсната програма се присъединиха и децата от РЦ ИОВ ДСОП и ВГ Сладкопойна чучулига . Както повелява традицията конкурсът даде сцена за изява на начинаещите и утвърдени таланти на Ловеч.

Организаторите Агенция Интерсаунд и Община Ловеч се бяха погрижили всички деца да получат подаръци и титли, така че усмивките на финала грееха на личицата им.

Грандиозният финал събра на сцената всички участници заедно със звездното детско жури с песен на Деси Бешкова, победителка от конкурса Малка Мис България , която ще представи България в международен конкурс в Доминикана тази есен.

Община Ловеч избра за свое лице Симона Вълчева.

В националния конкурс Малка Мис и Мистър България 2012 през юни на морския бряг Ловеч ще бъде представен от носителите на специални награди на Интерсаунд – Анна Пенджурова, лицето на Перлита Дамяна Митева , подгласник на Малък Мистър Ловеч – Павлин Иванов, подгласничка на Малка Мис Ловеч – Геновева Недева и избора на звездното детско жури – Даниела Мутафова.

Във финала ще участват и победителите по възрастови категории:
Малка Мис Ловеч 2012 - Мария Йоанна Колева, Симона Вълчева, Елеонора Дочева , Ралица Няголова;
Малък Мистър Ловеч 2012 Викториан Цанков.

Снимки от празника можете да видите тук.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар