Вход | Регистрация

Пиян блъсна патрулка

Пиян блъсна патрулка
Снимка: Булфото

Мъж във видимо нетрезво състояние е блъснал полицейска кола в Стражица и след това е опитал да избяга от униформените. Мъжът е на 32 години и е криминално проявен, той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Инцидентът е станал вчера сутринта, около 06:30 часа, когато полицейски автопатрул със служебен автомобил бил в района на общински пазар, това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново. В същото време  32-годишния Г.Т. с колата си, преминал покрай служебния автомобил, спрял зад него, след което на заден ход ударил със задната част паркираната патрулка.

Двете врати на полицейската кола се повредили, след това Г. Т. веднага потеглил. Полицаите тръгнали след него и минути по-късно намерили колата спряна, а водачът бил слязъл. Униформените му поискали документите на автомобила и неговите за проверка. 32-годишният мъж, във видимо нетрезво състояние под предтекст, че ще влезе в автомобила, за да вземе документите, влязъл вътре и най-демонстративно потеглил към дома си.  Малко след това той е открит в жилището си и задържан. Мъжът отказал проверка с дрегер, но по-късно му е взета кръвна проба за химичен анализ.

По случая в полицейското управление в Стражица е образувано бързо производство за  унищожаване и повреждане на чуждо имущество и възпрепятстване орган на властта да изпълни служебните си задължения.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар