Вход | Регистрация

Кесаревци спечелиха купата на футболния турнир

Кесаревци спечелиха купата на футболния турнир

Финалът на Коледния турнир по футбол на малки вратички, се изигра на 14 декември в Спортната зала на Стражица. В битката се включиха 10 отбора от община Стражица. Най-добрите четири отбора се срещнаха във финалния ден.

За трето и четвърто място играха отборите на ГЕРБ – Стражица срещу отбора на "Бед бойс" – Стражица, като футболният двубой представи оспорвана игра и остави публиката до последната митута без решенеие за изхода от мача. Мачът в редовните 40 минути завърши с резултат 1:1, купата за трето място се реши с отбелязване на 5 дузпи. Крайния резултат от дузпи 3:2 позволи на отбора на ГЕРБ да вземе купата за трето място и паричната награда. Наградата бе връчена от инж. Йордан Димитров, заместник-кмет на Стражица.

Борбата за първото място също бе гледана с интерес от публиката. Отборът на бианконерите - Стражица се изправи пред отбора на село Кесарево. Кесаревци  показаха, че играят по-стратегически на терена и спечелиха мача и първото място в турнира с 3:0.

Дядо Коледа и Снежанка поднесоха наградата на шампионската купа на турнира, и купата за най-добър състезател на Йордан Начев. 

На трибуната вчера бяха и председателят на Общинския съвет Илиян Маринов, и заместник-кметът инж. Йордан Димитров. 

Турнирът се провежда повече от 10 години. Първите срещи преди десетилетие се играят в училищния двор на СОУ "Ангел Каралийчев”, на асфалтова настилки. В годините турнирът оцелява, без да бъде прекъсван. В традиционния Коледен футболен турнир са взимали участие отбори от цялата великотърновска област. Основен организатор е ФК "ЛЕВСКИ – 1986” - гр. Стражица със съорганизатор Общината. Тази година организаторите стигат до решение в турнира да играя отбори само от община Стражица.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар