Вход | Регистрация

Мото-шоу с дрифт в Стражица

Кметът инж. Детелина Борисова се престраши да се „повози“ с вицешампиона Павлин Пенев

Мото-шоу с дрифт в Стражица
Областна администрация - Велико Търново

Зрелищно мото-шоу с дрифт събра вчера в района на Индустриалната зона стотици стражичани. Адреналиновата атракция се организира за пръв път в града и е част от програмата на Общината послучай празника 15 август.

Четири състезателни автомобила БМВ направиха истински спектакъл с дрифтинга, който демонстрираха. Умения зад волана показаха Иван Симеонов, Цветан Радев, Ангел Чернев и Павлин Пенев, който е вицешампион за м. г. в Националния шампионат по дрифт за България.

1007347

Августовската жега не изплаши публиката, която бурно аплодираше атрактивното шоу. Асфалтовата площадка загря и по нея останаха десетки черни ивици спирачен път и изгорели парчета гуми. Истински смелчага се оказа кметът на Стражица инж. Детелина Борисова, която се качи в автомобила на Павлин Пенев. Десет минути вицешампионът удивляваше зрителите с майсторски дрифт, а инж. Борисова запази самообладание в автомобила до края.

1007346

Стражичани се насладиха и на стънт-изпълнения с мотори. Деян Червенков, Мартин Аврамов, Валентин Петков и Кристиян Зарков показах виртуозна мото- акробатика. В края на мото-шоуто кметът инж. Борисова връчи грамоти за участие на всеки от състезателите и си направи снимка за спомен с тях.

1007348

1007349

<< Sever.bg във Facebook >>

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар