Вход | Регистрация

Оставка заради алкохол!

Оставка заради алкохол!
Община Троян

Кметът на Троян ДонкаTyxo.bg counter Михайлова прие оставката на зам.-кмета Кольо Кацаров.

Така от 27 ноември заместникът й, който отговаряше за проектите, ТСУ и строителството, вече не е част от ръководството на Общината.

Кацаров се оттегля след като в понеделник, 24 ноември вечерта, на път за вкъщи, допуска сериозно нарушение на Закона за движение по пътищата, информира "Зетра медиа".

За да избегне челен удар с автомобил, навлязъл в неговото платно, зам-кметът се качил с колата си на тротоара. Пострадали няма. Но по същото време в участъка минавал полицейски патрул, направил проверка на водача и регистрирал употреба на алкохол, уточнява troyan21.com.

Според кметицата на Троян, решението й да приеме оставката на Кацаров не е било никак лесно, защото тя е била тази, която е избирала екипа си, от който част е бил и самия й заместник.

"Въпреки всичко това, в конкретната ситуация аз преценявам, че в името на съхраняване авторитета на местната власт в Троян по-доброто решение е да приема тази оставка и от днешна дата Кольо Кацаров не е член на ръководството на община Троян", посочва Донка Михайлова.

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар