Вход | Регистрация

Представят книгата "50 места, които да посетите в България през 2015 г."

На 20 април в книжарница "Приятели" екипът на сайта Peika.bg ще представи своя уникален пътеводител

Представят книгата "50 места, които да посетите в България през 2015 г."
peika.bg

Пътеводителят "50 места, които да посетите в България през 2015 г." ще бъде представен във Велико Търново на 20 април. Книгата е съставена от екипа на сайта за (не)обикновени пътешественици www.peika.bg и включва малко познати дестинации у нас, които обаче има защо да бъдат посетени.

В над 150 цветни снимки и 180 страници екипът на сайта е събрал пътешествия за всеки вкус и куфар. С тях ще изкачите планински върхове, ще се впуснете в музикални, винени и конни маршрути и ще имате близки срещи с лешояди. Разбира се, на вниманието на читателите пътешественици са представени и страхотни пейки.

Уникалната книга е част от кампанията на Peika.bg за насърчаване на вътрешния туризъм в България. В нея ще откриете и любими дестинации за разходка или обекти за посещение в Централния Север.

1494594

Представени са Басарбовския манастир, Мостът на Колю Фичето в Дряново, тетевенският манастир "Св.Илия”, Домът на хумора и сатирата в Габрово, крепостта Хоталич край Севлиево, пещера Проходна край с.Карлуково, павликенският зоокът и римският военен лагер Нове в Свищов.

Представянето на книгата ще бъде в понеделник, 20 април, от 18:30 часа в книжарница "Приятели" в Mall Велико Търново (ет. 3). Входът е свободен.

1494592

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар