Вход | Регистрация

Хандбалистките на "Етър 64" гостуваха на кмета с шампионската си купа

Даниел Панов посрещна търновските хандбалистки

Хандбалистките на клуб "Етър 64” получиха шестата си поредна шампионска купа на България от кмета Даниел Панов. Днес те се срещнаха с градоначалника на импровизирана церемония по повод спечелената преди седмица в Габрово титла.

"Искам да ви благодаря от името на всички граждани на общината, защото постигнатите от вас успехи не са само спортни и само в областта на хандбала. Това са успехи, които допринасят за това да защитаваме и утвърждаваме заедно името и престижа на Велико Търново на спортен град. На град, който създава добри условия на децата и младите хора да спортуват и им дава множество възможности да постигат значими успехи”, обърна се към шампионките кметът на Велико Търново.

Той символично награди с вече спечелените медали и купа девойките и жените на "Етър 64".

1488016

Женският отбор по хандбал на В. Търново е в състав: Десислава Николова, Даниела Коцева, Соня Богданова, Мирела Павлова, Десислава Кръстева, Петя Кръстева, Мадлена Дончева (Габриела Николова, Стилияна Динева, Михаела Ангелова, Мария Йорданова, Христиана Гавраилова, Полина Генчева, Виктория Маринова, Антония Симеонова, Данислава Петрова.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар