Вход | Регистрация

Хороскоп за 22 януари

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите

Хороскоп за 22 януари
Снимка: Thinkstock/Guliver

Сполуки и несполуки всякакви вещаят Звездите за днешния ден. Все пак трябва да има баланс, не се сърдете, ако сте от каръците. Утре ще бъде още по-добър денят!

 

Овен – Чувствате се притиснати от обстоятелства. Съберете сили и търпение, за да довършите вече започнатото, иначе то ще ви довърши.

Телец – Ще видите звезди посред бял ден. Ама в добрия смисъл. Така ще ви просветне, че може да забравите да вземете детето от градина.

Близнаци – Късметлии ще дойдете днес. Неочаквана печалба ще ви споходи навреме, за да платите тока. Дайте път на по-доброто ви "аз”.

Рак – Три пъти /поне/ мери, един път режи. Очите отворете на четири, защото правие грешка след грешка. Дължите пари и ще ви ги поискат.

Лъв – Надули сте се като балон. Звездите разбират, че сте горди от постигнатото до тук, но не ставайте сноби.

Дева – Приятели ще ви се притекат навреме на помощ при тежък избор. Червеният чорапогащник или синият, това е въпросът днес. Ще ви отправят изгодно предложение.

Везни – Доволни са от вас на много нива, дори шефът не крие възхитата си от вас! Забавете темпото, да не се изчерпят върховете за покоряване.

Скорпион – Пак ще ви играят по свирката. Така добре манипулирате хората, че не могат да ви откажат, или не смеят.

Стрелец – Добра вест ще получите и ще сполучите. Любовен взор е насочен към личността ви, може да е за последно.

Козирог – Най-накрая имате време за почивка и размисъл. Доста изстрадахте последните дни, затова разпуснете заслужено.

Водолей – Не се впускайте през глава в дълбокото, да не се оплаквате после на мама. Ще ви се усмихне късметът от много време насам, възползвайте се максимално от него.

Риби – Поискайте и ще ви се даде. Подходящ е моментът да поискате увеличение на заплатата, но не споменавайте за нищо на света любовницата на шефа.

 << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар