Вход | Регистрация

Хороскоп за 24 ноември 2014

Хороскоп за 24 ноември 2014
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

Мрачно започва този ден, но абстрахирайте се от метеорологичната прогноза и се доверете на нашите звезди-оракули, които ако не ви отчаят, поне ще ви накарат да се ухилите.

Овен – Охо, днес сте в добро настроение, но някои хора ще се опитат да ви го развалят. Не бъдете твърде искрени, понякога е по-добре да сте мнителни, защото злодеи  дебнат от вси страни.

Телец – Във вихъра на танца сте днес. Енергични, засукани и успешни във всичко, с което се захванете.

Близнаци – Пийнете топло чайче превантивно, че ще ви предложат студена вода. Моментът е подходящ да се преквалифицирате професионално или пък лично, както искате го разбирайте.

Рак - Иска ви се нещо, но желание само не е достатъчно – трябва и можене. Не подценявайте дружките и колегите, те също знаят 2 и 200.

Лъв – Мяу-мяу котенце, познай кой съм аз? За да не попаднете в някоя недотам безобидна детска игра, бъдете откровени и не послъгвайте, както обичайно.

Дева – Само като си помислите колко работа имате днес, ви се иска да си починете. Стига увъртания, ами действайте.

Везни – Понякога седя и мисля, а понякога просто седя. Второто важи за вас днес, но гледайте шефът да не ви спипа, че не се знае кой ще работи по празниците.

Скорпион – Нещо ви е хищническо днес. Потиснете инстинкта, защото ще има негативни последици. Кажете блага дума.

Стрелец – Цветя и рози, както се казва, е светът за вас. Щастливи сте и доволни от себе си. Само така!

Козирог – Рога и копита не са нужни за комуникация с околните. Изберете подходящ спорт на маса, за да се разберете с когото трябва – билярд, тенис на маса, мезене и сръбване.

Водолей – Колко пъти трбва да ви се каже, че сте страхотни и удивителни? Стига сте просили комплименти, ами свършете нещо полезно.

Риби – Разгрейте плавниците, че ви чака интересен ден. Път, писмо, любов или целувка?



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар