Вход | Регистрация

Хороскоп за 4 март

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите!

Хороскоп за 4 март
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ей, пак трябва да работим днес. Добре, че краят на седмицата е по-близо от очакваното и това трябва да ни послужи за мотивация. Смело и безотговорно напред!

 

Овен - Усещате, че контролирате ситуацията и това много ви харесва. Бъдете сигурни, че сте на прав път, а звездите са изключително благосклонни към вас!

Телец - Иска ви се да отидете надалеч. Днес обаче ще трябва да се концентрирате и да изпълните един по един всичките си ангажименти, за да не се обяснявате като ученик после.

Близнаци - Очаква ви приход, който ще оправи настроението ви мигновено. Тъкмо се бяхте притеснили и ето, че Звездите се притичат на помощ. Нищо, че няма да се порадвате дълго на постъпленията.

Рак - Безгрижни сте и няма нищо лошо в това. Съдбата обича хората, които се радват на живота. Само не бъдете наивни.

Лъв - Всичките ви грижи са в миналото. Отпуснете се и се наслаждавайте на спокойствието, защото изненади дебнат на всяка крачка.

Дева - Трябва ви мотивация, за да тръгнете в нова посока. Днес може би ще намерите смисъл, за да избягате от рутината.

Везни - Трудно ви е да се впишете в някоя нова компания. Днес най-сетне ще намерите човек, благодарение на когото ще се интегрирате по-лесно.

Скорпион - Забравете за проблемите си и се отдайте на душевната хармония. За да я постигнете, може да спортувате или да се разходите сред природата. Преди това обаче свършете належащите си задачи.

Стрелец - Днес всяко решение ще е от голямо значение за бъдещето ви. Не прибързвайте и обмисляйте всичко много внимателно.

Козирог - Толкова време чакате някой да забележи усилията ви! Днес най-сетне ще получите признание и заслужено ще вирнете нос.

Водолей - Мечтаете за свободно време, но внимавайте какво си пожелавате! По-добре днес се погрижете за финансовата си стабилност, която ще ви осигури истинска свобода.

Риби - Когато сте на път, ви е най-добре! Днес може да се посветите на собствената си личност, чиято компания ви е най-приятна. Изключете телефона си и забравете за останалия свят!

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар