Вход | Регистрация

Хороскоп за днес - 25 февруари

Каквото са и намислили Звездите, само вие можете да си го намислите!

Хороскоп за днес - 25 февруари
Снимка: Thinkstock/Guliver

Нов ден, нови очаквания за него. Не се престаравайте обаче в надеждите си. Звездите не ги интересуват вашите планове...

 

Овен - Денят няма да е от най-добрите, които сте имали. Възможно е да ви се случи нещо, което ще разклати основите на добре подредения ви свят. Ако не му позволите, той няма как да рухне напълно.

Телец - Изпитвате отчаяна нужда да споделите с някого всичките си притеснения и тревоги. Недейте да задържате емоции в себе си - добре е от време на време да се разтоварвате, дори с риск да сте болезнено искрени.

Близнаци - Бъдещето е повече от несигурно в момента. Затова днес не предприемайте никакви действия, които по някакъв начин биха ви задължили занапред.

Рак - Почивката за вас наближава. До края на деня обаче има още много работа, която непременно трябва да бъде свършена. Не се оправдавайте с това, че ви трябва време за приготовления.

Лъв - Имате нужда от човек, който да ви обича и подкрепя такива, каквито сте. Чувствате, че най-сетне сте готови да започнете нова връзка. Всичко това е прекрасно, но не избързвайте - човекът, към когото ви водят мислите ви днес, не е правилният за вас!

Дева - Днес ви предстои да приключите важен проект, по който работите от дълго време насам. Отпразнувайте добре свършената работа с приятели - очаква ви една не/забравима вечер, ама буквално.

Везни - Има един човек, чието благоденствие в момента зависи изцяло от вас. Днес той ще ви потърси за помощ - недейте да му я отказвате, дори да смятате, че не му дължите нищо!

Скорпион - Пилеете ценно време, занимавайки се с неща, от които няма никаква полза. Запълнете ежедневието си с полезни дейности, които са от значение, ако не за вас, то поне за най-близките ви хора.

Стрелец - В ранните часове на деня ще получите приятна изненада от любим човек. Върнете жеста, за да го накарате да се почувства наистина специален.

Козирог - През втората половина на деня ще ви ядоса нещо, което не можете да промените, а и изобщо не зависи от вас. Няма смисъл да хабите нерви за онова, което не е под ваш контрол.

Водолей - Ще получите признание от най-високо ниво за работата, която вършите. То е особено ценно за вас, защото напоследък се съмнявате в собствените си възможности.

Риби - Ако наистина обичате някого, ще го оставите да поеме по пътя, който е избрал, въпреки че той не води до вас. Знаете, че си заслужава да пренебрегнете собствените си чувства за сметка на неговото щастие.

 << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар