Вход | Регистрация

Питат ни какво мислим за физическото възпитание и спорта

Питат ни какво мислим за физическото възпитание и спорта
Министерство на физическото възпитание и спорта

Министерството на физическото възпитание и спорта обяви началото на национално проучване за интереса и отношението на българските граждани към физическото възпитание и спорта.

"Това проучване е разработка на МФВС и е насочено към българските граждани. С него целим да разберем, какво е тяхното желание за това какви спортове те харесват, какви спортове искат да практикуват или да гледат. След обобщаване на резултатите от анкетата ние ще имаме възможността да направим по-ясни критериите за приоритетните спортове на България. Искаме да знаем в различните части на страната какво харесват хората и какво искат децата им да спортуват. Анкетата ще бъде публикувана на сайта на МФВС, както и на интернет страниците на нашите партньори, освен това ще я намерите във Фейсбук и Туитър”, каза министър Стойчев.

Допитването е един от приоритетите в управлението на министър Стойчев. Анкетата ще продължи три седмици. Тя е напълно анонимна, съдържа 32 въпроса, а времето, което ще отнеме за отговор на въпросите е от 5 до 10 минути.

В рамките на първите 24 часа от старта на националното проучване повече от 1 600 човека са попълнили анкетата, допълват от спортното министерство.

Анкетата на МФВС може да намерите на сайта на министерството тук.

 Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар