Вход | Регистрация

Чичо Чарли се завръща!

Чичо Чарли се завръща!
Фейсбук

Познавате добре сериалът "Два мъже и половина". Актьорският състав също.

Е, има новина около него. Актьорът Чарли Шийн, който играе чичо Чарли иска да се завърне в него.

Той бе уволнен от създателя на сериала Чък Лори през 2011 г., но наскоро  разкри в интервю за списание "TV Guide", цитирано от БГНЕС, че иска да изиграе образа си още повече, когато сериалът върви към своя край.

Чарли Шийн казва, че се е свързал с продуцентите и те му върнали обаждане. Опитват се да решат кое има повече смисъл. Чака се решението им.

Според Чарли, появата му в последния сезон ще бъде "проява на добра воля и черешката на тортата за феновете".

След уволнението си Шийн отправи тежки критики към Чък Лори. Явно сега ледовете се стопяват и той може да прости актьора, известен с буйния си нрав.

"Двама мъже и половина" (на английски: Two and a Half Men) е американски комедиен сериал с участието на Чарли Шийн, започнал излъчване през 2003 г. Базиран е на отношенията между композитора-женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при него. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън – Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя.

На 7 март 2011 г. Шийн е уволнен от шоуто, заради обидните си коментари по адрес на Чък Лори. От девети сезон Ащън Къчър замества Чарли Шийн.

Първият епизод на новия сезон е излъчен в Щатите на 19 септември 2011 година и е гледан от 28.74 милиона американци, в сравнение с първия епизод на миналия сезон, който е гледан от 14.6 милиона американци. Рейтингът на първия епизод от новия сезон е най-големият в историята на сериала. Дотогава най-гледан е бил епизод от втория сезон от 16 май 2005 година, който е събрал 24 милиона души.

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар