Вход | Регистрация

Даниел Панов: Отрицателното мислене ни разболява

Кметът на Велико Търново откри днес форум-изложението "Здраве, щастие и красота"

Даниел Панов: Отрицателното мислене ни разболява
Снимка: Север.бг

14-тото издание на Международния форум-изложение "Здраве, щастие и красота” беше открито днес във великотърновския мол от кмета Даниел Панов. Изложението се организира в старата столица за четвърти пореден път и се радва на значителен интерес заради разнообразните методи и продукти за здравословен живот, които показва.

"Ако не се грижим за нашите тела, няма да има къде да живеем”, се обърна към присъстващите организаторът на форума Теодор Неделчев. Специалните гости Даниел Панов и зам.областният управител  Николай Петров обърнаха внимание колко е важно да се мисли позитивно и да се постигне баланс между физика и душевност чрез мисъл за здравето.

Г-н Панов изрази приятната си изненада от присъствието на нови продукти, насочени към болните от диабет, като предлаганата за първи път изцяло българска стевия.

Растението, известно с множеството си профилактично-лечебни свойства, е отгледано, обработено и пакетирано у нас от търновската фирма "Българска стевия”. Въпреки че са отскоро на пазара, таблетките от стевия се радват и на чуждестранен интерес, каза за Север.бг управителят Ивайло Проданов, с когото вече сме ви запознали тук.

Повече от 30 изложители и лектори участват в изложението, което ще продължи до неделя. Освен здравословни хранителни продукти като пчелен мед, киноа, брашно от лимец, тук ще откриете българска биокозметика и можете да прегледате здравословното състояние на аурата си със специална аура камера. Представена е и модерна апаратура за измерване на електромагнитни колебания в клетките ни, която се използва за профилактика на сериозни заболявания.

Именно тук разбрахме, че аурата има 12 цвята, като нито един от тях не е "лош”, важното е да бъдат ярки и светли, за да сме здрави. Формата на самата аура при здрав психически и физически човек пък е затворена, сподели биоенерготерапевтът Неда Терзиева.

Също тук научихме за изключително полезното въздействие на бялата част от брезовата кора. Тя е изследвана в Русия след откриването преди 30 години на 1200-годишна напълно запазена брезова кора, разказа ни Даниела Калчева, представител на клинично изпитани хранителни добавки, съдържащи екстракт от такава кора. От 14 години в Русия тези добавки присъстват в менюто на децата от детските градини, както и във фуража на животните с цел имуностимулация и профилактика от заболявания.

Енергийните картини на Валери Добрев от изложението медитират с човека. Самият той е изобразил космически вибрационен код, който е научил в предишен живот.

Форумът-изложение включва различни лекции в областта на личностното развитие и здраве, които можете да посетите и в следващите два дни.

Вижте програмата тук.

А тук разгледайте снимки от откриването.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар