Вход | Регистрация

Конкурс за тютюнопушене обяви РЗИ

Конкурс за тютюнопушене обяви РЗИ
РЗИ-Велико Търново

Регионалната здравна инспекция и Община Велико Търново организират конкурс за карикатура на тема
тютюнопушене.

Той е за ученици от две възрастови групи: 5 - 7 клас и 8 - 12 клас.

Форматът и техниката на творбата е по избор. Информацията трябва да е изписана на гърба на творбата - име и фамилия, навършени години, клас, училище, телефон и имена на учителя, съдействал при изработване на творбата. Крайният срок за получаване - не по-късно от 15ноември на адрес: Велико Търново 5002; ул. "Никола Габровски” №23; РЗИ - Велико Търново, дирекция "Профилактика на болестите и промоция на здравето” (етаж 8, стая 803).

Всеки участник може да участва с неограничен брой карикатури. До журиране ще се допускат само индивидуалните творби. Не се допускат карикатури, получени на електронен носител, изработени по електронен път или ксерокопия.

Наградите са: за първо място във всяка възрастова група - по един ваучер на стойност 70 лева; за второ и трето място във всяка възрастова група - предметни награди на стойност, съответно 40 и 20 лева;  за СИП по изобразително изкуство и училище, представили най-много творби в конкурса.

Откриването на изложбата с най-добрите творби и награждаване на победителите ще се състои в навечерието на Международния ден без тютюнопушене – 21 ноември.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57