Вход | Регистрация

Консултират безплатно двойки с репродуктивни проблеми

Консултират безплатно двойки с репродуктивни проблеми
инвитро болница "София"

Известният австрийски професор Хайнц Щромер ще проведе безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми във Велико Търново на 12 май, понеделник, съобщава Общинско кабелно радио.

Специалистът ще бъде на разположение от 11,00 до 13,00 часа в Медицински център Невромедикс, ет. 3, на ул. "Ниш".

Събитието се организира съвместно между Виена Ин Витро Център, намиращ се в Токуда болница - София и Медицински център Невромедикс. Предварително записване може да бъде направено на регистратурата на центъра на тел.: 606 707. Всички желаещи трябва да носят наличната си медицинска документация.

Като част от инициативата ще бъде проведена дискусия на тема: "Лечение на безплодието: Първи стъпки за гинеколога и пациента. "Тя ще се състои в конферентната зала на хотел "Алегро" на 12 май от 15 часа. На събитието са поканени най-добрите гинеколози от Велико Търново.

Входът е свободен, уточняват организаторите.

Проф. Хайнц Щромер е основател и главен акушер-гинеколог. През 1990 г. той се дипломира като лекар по медицина. Създава ин витро сектор в Клиниката по акушерство и гинекология на Обединената университетска болница на Виена. През 1998 г. придобива специалност по акушерство и гинекология.

Основава специализирана клиника за консултации на пациентки с многоплодни бременности. Реализира първата бременност след микроманипулационна техника чрез лазер при инвитро процедура. 

Проф. Щромер е автор на редица публикации и лекции в областта на репродукцията и контрацепцията. Научните му интереси включват репродуктивна медицина; медиаторни субстанции и тяхното взаимодействие с ембриона; инвитро матурация; проблеми при жени в напреднала репродуктивна възраст; многоплодна бременност. Проф. Щромер ежемесечно провежда лечения във Виена Ин Витро Център, София.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар