Вход | Регистрация

"Горещо сърце - надеждни ръце" в Академията за акушерки

Нейн организатор е Алианс на българските акушерки, които са поканили екип от висококвалифицирани специалисти и консултанти по групова динамика

"Горещо сърце - надеждни ръце" в Академията за акушерки
Getty Images/Guliver

Втора  годишна Академия за акушерки ще се проведе във Велико Търново на 2 и 3 ноември /събота и неделя/.

Тя ще се проведе под мотото "Горещо сърце - надеждни ръце". Нейн организатор е Алианс на българските акушерки. Поканен е екип от висококвалифицирани специалисти и консултанти по групова динамика. Срещата ще се протече в четири секции: преди раждането, раждане, след раждането и Европейски и световен опит, и Професионална етика и присъствие на акушерката в живота на жената.

Академия за акушерки е програма насочена към акушерки, студенти по акушерство и специалисти работещи за подобряване здравната грижа и желаещи да въведат акушерския модел на грижа в България.

Целта на програмата е да се разгърне и разшири компетентността и практическия опит на колегите и да се стимулира успешна подготовка в един широк

Алианс на българските акушерки е организация  от професионални акушерки, управлявана от акушерки и работи за благосъстоянието на жените и подобряване здравните грижи и участие и изработване на добри политики за акушерска грижа на световно ниво.

Академията се провежда за втора поредна година във Велико Търново. В първото й издание през 2012 г. в нея участваха 150 акушерки от цялата страна.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар