Вход | Регистрация

Дръж се, Миндя, рок фенове прииждат от вси страни!

Дръж се, Миндя, рок фенове прииждат от вси страни!

Четвъртото издание на традиционния вече "Миндя рок фест" в търновското едноименно село започва днес. 12 бг рок банди ще забавляват зажаднялото за музика и чист селски въздух множество, което ще се събере още в 18 ч. на площада.

Днес и утре Миндя ще се превърне в концертен център на региона, конкурирайки се с два мото-рок събора - в Къпиново и на света гора във Велико Търново. Това обаче не е пречка за организаторите от Фондация "Миндя рок фест" нито за местните жители, които от няколко дни трескаво се подготвят за очакваните гости.

Общо 12 групи ще се качат на сцената на феста, като хедлайнери днес са музикантите от култовата "Диана експрес", от която най-автентичен член е Максим Горанов, а утре вечер - Васко Кръпката. Местните и не само банди, които ще свирят днес, са "Мурзилка", "Черноризец", "Демоде", "Nana&The Gang" и "Силует". За утре вечер ще се разпишат Ässamblend", "Tortilla flat, "Магистри", "Блус трафик" и "Монолит".

Концертите са напълно безплатни, а за да бъде фестивалното чувство на ниво, посетителите могат да разпънат палатки в обособени за това лагери.

Очаквайте репортаж и блиц интервюта на Север.бг с някои от изпълнителите.

 __________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар