Вход | Регистрация

Служителка на ловешкия клон на НАП получи национална награда

Виолета Тотева е главен инспектор по приходите и работи в администрацията от 11 години

Служителка на ловешкия клон на НАП получи национална награда

За национален победител в сектор "Обслужване" към НАП бе обявена Виолета Тотева, която е главен инспектор по приходите в сектор "Услуги за клиенти" в ловешкото подразделение на агенцията. Тя започва кариерата си в държавната администрация през 2000 година като данъчен инспектор в Града на люляците. 5 години по-късно става началник отдел "Обслужване" в данъчното подразделение "Местни данъци и такси", а след провеждането на структурна реформа в НАП е назначена за старши инспектор по приходите. От два месеца Виолета Тотева заема поста главен инспектор по приходите.

Наградите за най-изявени служители в шест отделни категории ("Контрол", "Събиране", "Обжалване", "Служител на Централно управление на НАП" и "Принос в развитието на общата администрация") бяха раздадени за осма поредна година по случай професионалния празник. Церемонията по награждаването се състоя в София, а нейни специални гости бяха председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова, премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Победителите в надпреварата бяха определени на базата на количествени и качествени показатели, които се различаваха в зависимост от категорията. Наградите на победителите бяха връчени от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов, Бойко Борисов и Симеон Дянков.

В ловешкия офис на Националната агенция по приходите също наградиха номинираните си колеги - националната победителка Виолета Тотева, Първолета Атанасова, предложена за категория "Контрол" и Магдалена Костова за "Събиране".

Още един представител на Централна Северна България бе отличен на националните награди за служител на НАП. Младши юрисконсултът в търновското подразделение на агенцията получи приза в категория "Обжалване".

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар