Вход | Регистрация

Вицепрезидентът ще връчи грамоти във ВТУ

Маргарита Попова ще бъде удостоена с Почетния ректорски знак

Вицепрезидентът ще връчи грамоти във ВТУ
Снимка: Север.бг

Вицепрезидентът на България Маргарита Попова ще приветства академичната общност във ВТУ "Св.св.Кирил и Методий" на 30 октомври. По повод предстоящия Ден на народните будители в Аулата на университета ще се проведе тържествено събрание от 11 ч.

По време на събранието г-жа Попова лично ще връчи грамоти Maxima cum laude на повишените в научна степен и академична длъжност преподаватели в периода 1.10.2014 г. –1.10.2015г.

Отличени ще бъдат 21 професори, 10 доктори на науките, 21 деценти и 40 доктори.

Тогава ще бъде връчено и Почетното отличие "Преподавател на годината", което ВТУ учредява миналата година. Номинациите за отличието са направени от бакалаври, магистри, докторанти и специализанти във вуза.

В края на празника по повод Деня на народните будители Почетният ректорски знак ще бъде връчен на г-жа Маргарита Попова за нейната ползотворна преподавателска дейност и активно участие в академичния живот на Великотърновския университет.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57