Вход | Регистрация

Над 150 деца от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" бяха отличени

Те получиха грамота и книга за добро представяне в различни конкурси на специално тържество, посветено на 24 май

Над 150 деца от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" бяха отличени

Повече от 150 ученици от 1 до 4 клас от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" бяха отличени за постиженията си училищни, регионални и национални състезания, конкурси и олимпиади, проведени през учебната 2015-2016 година.

Те получиха грамота и книга от директора на училището Христо Димов по време на тържествен празник. Той беше посветен на Деня на славянската писменост и култура – 24 май и премина с музикални и летаратурни изпълнения на възпитаници на училището.

Над 150 деца от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" бяха отличени

Резултатите от всички математически състезания и турнири тази година включват 11 златни медала, 19 сребърни, 22 бронзови. 12 четвърти места, 7 пети и 11 шести са завоювали малките великотърновски таланти.

За първи път училището има четирима ученици от начален етап на образование, които се класират за финалния кръг на международния турнир "Математика без граници". Той ще се проведе през месец юли в гр. Несебър и участие в него ще вземат: Теодор Тодоров – 1"е" клас, Тодор Зеленков – 3"д" клас и близначките Александра и Теодора Даскалови от 4 "в" клас.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57