Вход | Регистрация

Свищовска учителка ще пази родните традиции в международен проект

Г-жа Оля Михова от СОУ "Николай Катранов" спечели участие в проект заедно с Полша, Турция и Гърция

Преподавателката по английски език Оля Михова спечели участие в проект на стойност 21 546 евро по програма "Еразъм+". Той ще се проведе съвместно с екипи от училища от Полша - гр. Побезка, Турция - гр. Истамбул и Гърция - гр. Родос.

Г-жа Михова преподава в начален и прогимназиален етап в СОУ "Николай Катранов" ще разработва теми, свързани с традиции, обичаи, фолклор, както и спорт и игри от нашето детство.

В рамките на проекта ще бъдат организирани викторини по дадените теми, ще бъде изработена кулинарна книга с рецепти. Партньорите по проекта ще участват в познавателни игри, свързани с историята, традициите и обичаите на отделните държави, в организиране на спортни мероприятия, споделяне на методически похвати в обучението по история, география, изобразително изкуство, музика и спорт.

Първата работна среща по проекта ще се проведе през месец февруари в СОУ "Николай Катранов”, гр. Свищов.

Резултатите от изпълнението на съвместните дейности ще бъдат: уеб сайт и лого на проекта, кулинарна книга, CD и DVD с традиционни песни и танци на партньорските страни, две електронни книги "Красотите на нашите държави” и " Нашият приказен свят”.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57