Вход | Регистрация

Благотворителност за детската градина в Килифарево

Благотворителност за детската градина в Килифарево
Снимка: Булфото

Коледен базар на картички и играчки, изработени от децата от ЦДГ "Надежда" бе открит снощи в присъствието на кмета на гр. Килифарево Димитър Събев. Събитието бе част от инициативата "Усмивката на нашите деца".

В изложбата се включиха и група студенти от ВИНС- Варна, специалност "Реклама и връзки с обществеността", които са избрали курсовата им работа да е свързана с реклама на дарителска кампания. Те направиха лого, флаери, плакати, страница в една от социалните мрежи.

Учители, родители и деца от детското заведение за кратко време изработиха картички, елхови играчки и различни красиви предмети за домашна коледна декорация. Красивите коледни украшения бяха подредени във фоайето на Младежки дом - Килифарево.

На 14 декември базарът ще бъде подреден в Читалище"Напредък", преди Коледния концерт, а след това - до 20 декември - в детското заведение, когато децата ще посрещнат Дядо Коледа.

Инициаторите на кампанията се надяват да има поне още един чувал с подаръци, за да обогатят игровата база в детската градина. Вярваме, че събраните средства  ще помогнат, защото интересът е голям.

Кметът на община Велико Търново Даниел Панов и Благовеста Факирова също посетиха базара и дадоха принос за благотворителната кампания, като закупиха част от предлаганата коледна украса.

Събраните дарения от всички закупени играчки и картички изработени от децата, техните родители и учителите ще бъдат в помощ за подобряване на игровата база на детската градина.

 

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар