Вход | Регистрация

Напусна ни културният деец Иван Димитров

Напусна ни културният деец Иван Димитров

Вчера ни напусна завинаги Иван Димитров.

Приключи земният си път, човек, посветил целият си съзнателен живот на развитието на културата във Велико Търново. От нашата общност, от всички нас си отиде човек, вглъбен в своето призвание, незкушен от суетата и празният шум, отдаден на усилието за изкуствата и културата на Старата столица винаги и навсякъде да се говори с респект и уважение.

Разделяме се с Иван Димитров с много скръб и тъга и с огромна благодарност. Скръб и тъга, защото от всички нас си отива човек с безспорни и доказани много пъти във времето качества и достойнства. Разделяме се с него и с благодарност за усилията и приносите му , както и за помощта и подкрепата към цялата културна общност. Ще помним Иван Димитров като тих, скромен, посветен, мъдър човек, ценящ непреходните ценности и с блестящо чувство за хумор.

Ще помним неговото излъчване на кротост и благост, на диалогичност и готовност за разговор с всеки в името на общият успех и постигане на значимите цели. Искрени и сърдечни съболезнования на роднините, близките и приятелите на Иван Димитров. Почивай в мир, колега и приятелю!

ПОКЛОН! Поклонението пред тленните останки на Иван Димитров ще се извърши на 23 април /неделя/ от 14,00 ч. в Обредна зала на Гробищен парк Велико Търново.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57