Вход | Регистрация

Хванаха обирджия на игрална зала

Хванаха обирджия на игрална зала
Снимка: Булфото

За броени часове криминалисти от ОДМВР – В. Търново задържаха извършител на въоръжен грабеж на игрална зала в старата столица.

Вчера, около 06.13 ч., е получен сигнал от паник бутон на игрална зала във В. Търново. На мястото незабавно са изпратени автоекипи. Непознат мъж с поставена на главата маска е влязъл в игралната зала и е заплашил крупиетата с нож, след което е поискал да му предадат всички оборотни пари.

Едно от крупиетата извадило от чекмедже на бара портмоне със сумата от 2641 лв. и го поставило  в найлонова чанта, която извършителя държал. След това нападателят излязъл от игралната зала и се отеглил в неизвестна посока.

След проведени незабавни действия по разследването криминалисти от ОДМВР – В. Търново и служители на местното полицейско управление влезли в дирите на извършителя. Няколко часа по-късно те задържали 32-годишният И. Г. от с.  Бърдарски геран, общ. Бяла Слатина, неизвестен на полицията, неосъждан.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Същият обяснил на разследващите, че същата вечер е загубил в залата сумата от 2400 лева. Той е привлечен в качеството на обвиняем. Направил е пълни самопризнания. С негово участие е извършен следствен експеримент. Наложена му е мярка за неотклонение "подписка".

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар