Вход | Регистрация

1600 лв. събра концерт в помощ на една майка

1638 лв. е сумата, събрана от благотворителния концерт "Да запазим усмивката на една майка”. Средствата събрани от продажба на уникалните билети, изработени от децата са за продължаване на поддържащата терапия при лечението на Маринка Конакчиева.

834183

На сцената в зала № 1 на Общината пяха и танцуваха децата от ЦДГ "Ален мак”, Фолклорна компания "Сидер войвода” при НЧ "Братя Грънчарови-2002”, Стелияна Христова. "Гласът на България” предизвика изключителни емоции сред децата и на последното й изпълнение малчуганите спонтанно излязоха на сцената, за да пеят заедно с нея. Много настроение, аплодисменти и незабравими емоции царяха в залата от началото до края на концерта.

834178

Това е поредната благотворителна инициатива на колектива, децата и родителите на ЦДГ "Ален мак”, подкрепена и от Община Горна Оряховица, от Стелияна Христова и Фолклорна компания "Сидер войвода” при НЧ "Братя Грънчарови-2002”. Преди концерта пред залата бе организиран и базар, средствата от, който също са за Маринка Конакчиева. Красивите бижута, сувенири, цветя и картички, бяха изработени от децата, с помощта на техните учители и родители.

834186


Маринка Конакчиева е майка на 5-годишно момиченце и 13-годишен младеж. Младата жена страда от автоимунно заболяване, засягащо мускулите и нервите.

________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Община Горна Оряховица
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар