Вход | Регистрация

Прекъсвания на тока днес във В.Търново, Елена и Павликени

Извършва се профилактика на ел.съоръженията

Прекъсвания на тока днес във В.Търново, Елена и Павликени
Снимка: sxc.hu

Планови прекъсвания на тока ще има днес в някои населени места от област В.Търново, информират от Енерго-про.

Павликени

от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: ЗПС Бъдеще - с. Бутово, МТП №7 ПС ВиК Бутово и всички абонати, захранвани от ВЕЛ " Бъдеще".

Елена

от 12:00 ч. до 12:20 ч. и от 16:30 ч. до 16:50 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на кв. Разпоповци - фирма "Елба 99", Бетонов възел, "Родопа 96" (Ханчето "Боаза").

Велико Търново

от 09:00 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Велико Търново: ул. "Димитър Буйнозов” - номера: 5, 10 и 12.

от 16:00 ч. до 16:10 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на община Велико Търново: села - Миндя, Капиново, Церова кория, Пчелище.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57