Вход | Регистрация

БСП ще стяга редиците с нови членове

Ще работи повече с хора от младото и средното поколение

БСП ще стяга редиците с нови членове
Снимка: Север.бг

БСП претърпя тежка изборна загуба. Затова трябва да бъдат предприети мерки за стабилизация на структурата. Те включват приема на нови партийни членове с акцент върху привличането на млади хора към партийния актив и по-активната работа с хората от младото и средното поколение. Това смятат от Общинският съвет на БСП във Велико Търново.

Оттам настояват за промяна и в състава на националното ръководство като част от пакета мерки за промяна в партията.

Те вече направиха допълнения в състава на Изпълнителното бюро на БСП - В. Търново.

Валерия Дончева ще бъде включена в разширения състав на Изпълнителното бюро. 28-годишната Дончева е областен и общински председател на Младежкото обединение в БСП, политолог по образование и деен млад човек. Димитър Чолаков става трети заместник-председател в партията на общинско ниво. Той има собствен бизнес в сферата на телекомуникациите, съобщават от Областния съвет на червената партия.

През настоящата и следващата седмица в десетте общини ще се провеждат заседания на партийните съвети, които ще дадат оценка и ще набележат мерки за преодоляване на ниския резултат. Анализите ще бъдат обсъдени по време на Областния партиен съвет в началото на ноември.

Вече преминаха заседанията във Велико Търново, Елена и Златарица. Предстоят пленумите в останалите 7 общини.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57