Вход | Регистрация

Мария Капон повежда десните в Търново

Мария Капон повежда десните в Търново
Снимка: Север.бг

Мария Капон е водач на листата на коалиция "Десните" във Велико Търново. Днес, тя бе официално представена в пресклуба на БТА от общинските съветници в старата столица - Стефан Михайлов, Пламен Радонов и Николай Николов.

Очаква се в идните дни Капон да запознае с останалите кандидати в листата за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври.

"Това е първата група на "Десните" в цяла България, която вече я има в общинския съвет в Търново. Тримата членове са доказани демократи, с опит, експертиза, знания. Чест и достойнство е бъда водач на листата в старата столица от коалицията", каза Капон.

Тя допълни, че в коалиционното споразумение е записано, че правят дългосрочен проект с отворен формат за широка гражданска квота.

"Ще работим за да дадем най-добрите решения. Да върнем достойнството на българите. Има програма на десните и управленска програма. Кампанията, която ще водя ще е без лични нападки и обиди. Ще се радвам да имаме водачи от други партии във Велико Търново, които могат да водят дебат по същество - за перспективите, социалната политика, пенсионна реформа и здравеопазването", поясни Капон.

И допълни, че ще апелира към колегите си в листата за активна работа за собствената си преференция.

В коалиция "Десните" влизат "Синьо единство", около бившия председател на СДС Надежда Нейнски, "Български демократически форум" (БДФ) и Единна народна партия, както и представители на опозицията в ДСБ срещу лидера на партията Радан Кънев – Илко Семерджиев, Деница Сачева и бившият ковчежник на формацията Юлиан Войнов.

 

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикувамеДокладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57