Вход | Регистрация

От РБ искат среща с депутати и кметове

От срещата се очаква народните представители да се обединят в три приоритета за развитието на региона

От РБ искат среща с депутати и кметове
РБ

Дясноцентристка коалиция, а 43-ият парламент да работи поне две години с идеята за свикване на Велико народно събрание и конституционни промени. На това се надяват от Реформаторския блок.

"Ако ГЕРБ с БСП и ДПС разговаря, в момента с Реформаторския блок преговаря. Решени сме да има коалиционно правителство на мнозинството, в което РБ участва с публично подписано споразумение и с публичен ангажимент, че всички законодателни идеи и реформи ще бъдат подкрепяни”, коментира Иван Иванов, новоизбран депутат от РБ от Великотърновски регион.

Според него, нови предсрочни парламентарни избори ще бъдат убийствени за държавата и политическата класа. Затова покани чрез медиите своите колеги от Великотърновския избирателен район на среща с десетте общински кметове. От срещата се очаква народните представители да се обединят в три приоритета за развитието на региона.

Народният представител благодари на избирателите, подкрепили листата на реформаторите и обеща публичен отчет за свършеното в парламента, разкриване на приемна и изпълнение на поетите ангажименти.

Според реформаторите постигнатият резултат на предсрочните парламентарни избори не е максимумът за коалицията, но е добро начало.
 

<< Sever.bg във Facebook >>Източник: Радио Велико Търново
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар