Вход | Регистрация

Етър стартира успешно мачовете в елита

Етър стартира успешно мачовете в елита
Снимка: Север.бг

"Етър" се завърна в елитната ни А футболна група с победа..

Това се случи снощи на стадион "Огоста", където "Етър" постигна атрактивен успех в гостуването си на "Монтана" с 3:2, след като на почивката губеше с 0:1, но Луис Едуардо с два гола заформи обрата срещу бившия си тим.

На стадион "Огоста" в Монтана трите хиляди души станаха на крака, за да аплодират голмайстора Йордан Тодоров, който в 33-ата минута откри резултата в полза на домакините. Тодоров открадна топката от противников защитник и елегантно прехвърли вратаря на "Етър" Цветомир Цанков.

Само 3 минути след почивката Едуардо с глава засече центриране на Красен Трифонов и възстанови равенството - 1:1. Гостите обаче не се задоволиха с тази ситуация и тръгнаха на щурм към победата, като с пропуски се отчете именно голмайстора и преди това Костадин Гаджалов.

Едуардо обаче се реваншира в 64-ата минута, когато бе изведен на чиста позиция в наказателното поле и с премерен удар направи 1:2. Третият гол за "Етър" бе дело на Четин Садула, който майсторски преодоля вратаря на домакините Атанас Аршинков и на празна врата отбеляза в 73-ата минута. Крайното 2:3 бе оформено от Красимир Мичев 120 секунди по-късно.

Така и трите нови отбора в А група, "Етър", "Ботев Пловдив" и "Пирин", започнаха сезона в елита с победи и демонстрираха качествата си, и то все срещу преки съперници в осъществяването на целите си през сезона.

 

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Sporta.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар