Вход | Регистрация

Феновете на "Етър" с уникално знаме

"Виолетовата” агитка получи уникално 40-годишно знаме на "Етър”. То е шито за паметните мачове на отбора срещу "Интер” (Италия) през 1974 г., което бе първо участие на "болярите" в европейските клубни турнири. Знамето е във виолетов цвят с емблемата и извезан надпис "ЕТЪР”.

Знамето бе връчено на сегашните фенове от един от някогашните тартори на агитката Страхил. Той им пожела може би най-старото запазено знаме на "болярския” клуб то да остане в агитката и да пребъде през годините.

"За всеки от нас ще е чест да го докосне. Това знаме е историята, носи я по себе си. Всяка една дупчица, всяка една кръпка е изпълнена с толкова много – битки, приключения, че ако може да разказва, ще се напише книга”, твърди в страницата на Фенклуб "Етър” във Фейсбук Деян Денчев.

Междувременно "Етър" записа вчера равенство 1:1 на стадион "Лазур” в Бургас с "Черноморец". В сряда, 30 юли, етърци гостуват на "Дунав” в Русе.Източник: Велико Търново Спорт
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57