Вход | Регистрация

Екскурзия и концерт за възрастните в Елена

Екскурзия и концерт за възрастните в Елена

В знак на уважение и признателност към хората от третата възраст Местният съвет по туризъм в гр. Елена организира еднодневна екскурзия за възрастните хора от общината по случай 1 октомври – Денят, обявен от Организацията на обединените нации за Световен ден на възрастните хора.

Близо 100 души се записаха за екскурзията до Троян с посещение на Троянския манастир и Орешака. Местният съвет по туризъм пое разноските за пътуването и обяда на участниците.

По случай Световния ден на музиката - 1-ви октомври, на еленска сцена, след повече от 20 години, публиката имаше възможността да се наслади на оркестъра на Плевенската филхармония, съпътствано с представяне на класическите танци валс, танго, чардаш, кан-кан и др. В салона на НЧ "Напредък-1863” 35-те музиканти и прекрасните танцьори завладяха сърцата и обраха овациите на зрителите.

Екскурзия и концерт за възрастните в Елена

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57