Вход | Регистрация

Облагородяващи дейности кипят в Нове

В Местност Паметниците и АР"Нове" ще има нови пейки, кошчета и кътове за отдих

Облагородяващи дейности кипят в Нове

Започна почистването на археологическия резерват "Нове" в Свищов, съобщават от общинската администрация. Дейностите по облагородяване на прилежащите пространства стартираха още миналата седмица с разчистване на алеята към резервата и местността Паметниците.

В резервата предстои да бъдат поставени табели и информационни табла, както и нови пейки и кошчета за отпадъци. Предвижда се обособяването на кътове за отдих.

Към момента служители ан ОП"Чистота" обработват цялата алея от края на град Свищов до Паметниците, подготвяйки я за засаждане на розови храсти.

Местността Паметниците и археологически резерват "Нове” са емблематични обекти за града ни и от Общината уверяват, че ще бъдат положени всички усилия, за да се подобрят условията за туризъм и отдих в тях.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57