Вход | Регистрация

Кампания по кръводаряване в Севлиево

Кампания по кръводаряване в Севлиево
Снимка: Булфото

Община Севлиево се присъедини към националната кампания по кръводаряване, която има за цел да преодолее недостига на кръв и кръвни продукти от групите А и О. За акцията в Севлиево няма ограничения за кръвните групи. Желаещите да дарят кръв могат да го направят на 27 септември (четвъртък)  от 9:00 до 13:00 ч. в зала 104 на община Севлиево.

Напомняме, че минималният срок между две кръводарявания е 60 дни. Кръводарителите трябва да бъдат напълно здрави, да не са по-възрастни от 60 години, теглото им да е над 50 кг. и да представят документ за самоличност. 24 часа преди кръводаряването не бива да се употребява алкохол и да се приемат медикаменти.

Освен временно разкритите пунктове за кръводаряване, желаещите да се включат в кампанията могат да го направят през делничните дни в Кръвния център на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" от 8.30 д0 13.30 часа.

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bgИзточник: Община Севлиево
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57