Вход | Регистрация

Филм за добрите деца прожектират днес

Детският филм "Страната на добрите деца" започва от 11 ч. с вход свободен

В последната събота на отиващата си 2014 година Община Габрово и Руски културно-информационен център - София са подготвили коледен подарък за габровските деца и техните родители. Днес от 11.00 ч. в зала "Възражданепредстои забавно пътешествие в "Страната на добрите деца”.

Филмът разказва историята на непослушната Саша, чиито родители непредвидливо си пожелават за Нова година да имат добро дете. Едва приключили с празнуването, на прага им се появява непознато добро момиче, а Саша по приказен начин се пренася във вълшебната страна за превъзпитание на лоши момичета.

Тази страна е управлявана от строга кралица и още по-строг пълномощник, а животът е подчинен на железни правила. За да се върне при родителите си, Саша трябва да премине през невероятни приключения и да преодолее множество изпитания, в които ще и помагат верните приятели — котката Багет и кучето Балбес.

Филмът е озвучен на български език, а прожекцията е с вход свободен.

<< Sever.bg във Facebook >>

 Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57