Вход | Регистрация

Гости от Малайзия и Сингапур ще посрещне „Двореца” за сватба

Гости от Малайзия и Сингапур ще посрещне „Двореца” за сватба

В края на май 2017 година "Двореца” край Балчик ще посрещне гости от Малайзия и Сингапур, които идват тук на сватба. Интересното е, че младоженците живеят в Канада и ще пристигнат оттам, а техните родители, близки и приятели идват от Азия. От Културен център "Двореца” отчетоха през тази година по-голям брой желаещи да сключат брак в красивия архитектурно-парков комплекс. През 2016 година в "Двореца” е имало 72 сватби, при 68 през м.г. и 58 през 2014-а.

Сватбеният туризъм в бившата лятна резиденция на румънската кралица разширява географските си граници. През настоящата година е имало сватби с младоженци и гости от Китай и Корея, а за 2017 г. са резервирани две бракосъчетания отново от Китай.

 

В "Двореца” традиционно се женят румънци, увеличени са заявките за сватби от Русия. Французи, белгийци и италианци също са предпочели комплекса, за да си кажат "да”. Тържествата се провеждат обикновено в старата римска баня. Една от най-любопитните сватби е била на българин и московчанка. Темата на празненството била "Алиса в страната на чудесата”, а всички гости са били облечени като герои от прочутия роман.

Източник:dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар